Te koop: Benedenwoning met voor- en achtertuin, Spanje

Deze kleinschalige woonresidentie heeft een subtiel eigentijds design dat ervoor zorgt dat u praktisch en comfortabel zult wonen De Thaise accenten in zowel de woningen als in de gemeenschappelijke zones cre ren een gevoel van rust en innerlijk welzijn Dit nieuwbouwproject aan de Costa Blanca beschikt in totaal over 24 bungalowwoningen van 2 en 3 slaapkamermodellen Er zijn 12 benedenwoningen welke voorzien zijn van een voor en achtertuin en 12 penthouse modellen De penthouse modellen zijn gesitueerd op de eerste verdieping en beschikken over een priv dakterras Door de Thaise stijl en de tropische vegetatie wordt er in de gemeenschappelijke zone een oase van rust gecre erd Er zijn 2 gemeenschappelijke zwembaden aanwezig die perfect ge ntegreerd zijn in deze unieke tuin Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats Meer fotos en alle details treft u aan op de eigen website van Iberica Estates Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 4796 Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.


Over de makelaar Iberica Estates is uw persoonlijke Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van volledige aankoopbegeleiding aankoopzekerheden en aftersales service Wij verzorgen het gehele aankooptraject van A tot Z Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice sleutelbeheer en opkuisservice Tevens hebben wij onze eigen Nederlandstalige technische dienst Kies voor zekerheid kies voor makelaar Iberica Estates



Kosten: Vraagprijs € 182400,-



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


Benedenwoning met voor- en achtertuin, Spanje

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:22-02-2023 om 20:29u
Door:Makelaar Iberica Estates
Bekeken door: 669 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Torrevieja, Spanje
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 182400,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.